Collecteweek

Hoe leg je uit dat je gisteren nog kon werken en dat je vandaag weer ziek op de bank ligt. Wat als anderen je niet begrijpen of je het gevoel geven dat je maar een aansteller bent. Je ziet aan de buitenkant niets aan mij en dat is natuurlijk ook een masker om maar "gewoon" mee te doen in mijn omgeving en geen aandacht te vestigen op mezelf en wat ik niet meer kan.

Ik ben opgevoed met; "Er zijn altijd ergere dingen in de wereld en... kiezen op elkaar en maar doorgaan...". Ik vind het dan ook heel bijzonder en emotioneel, dat er vandaag wederom een bijeenkomst was waar weer vele collectanten uit de gemeente Rheden en Doesburg aanwezig waren om een collectebus in ontvangst te nemen.

Vanaf 25 april tot 2 mei 2015, is er weer een jaarlijkse collecteweek om geld in te zamelen voor onderzoek naar afweerstoornissen. De opbrengst hiervan komt geheel ten goede voor onderzoek naar afweerstoornissen. Voor info over eerder onderzoek dat wij als stichting financieel hebben ondersteund, zie de website.

Tot slot wil ik hierbij alvast alle collectanten succes wensen en ze ontzettend bedanken voor hun inzet.